belépés
» Regisztráció » Elfelejtett jelszó
» Hír kereső: keresés

Életmód / HarmoNet - az összes hír

Kategóriák

| Autó,Motor | Belföld | Bulvár | Egészség | Életmód | Ezotéria | Filmek, Mozi | Fotózás | Gaming,Játék | Gazdaság | Humor | Időjárás | Informatika | Külföld | Kultúra | Mobil | Receptek | Sport | Szórakozás | Tudomány | TV, Rádió | Utazás | Vegyes Hírek | Zene |
Őssejtbank a koraszülött gyermekekért (Dátum: 2018-01-14 15:30:00 Forrás: HarmoNet)
Ingyenesen elérhető köldökzsinórvér eredetű őssejt levétel a legveszélyeztetettebb korcsoportok számára.

Elkezdődött AZ ÉV HOTELE utolsó, döntő szavazása (Dátum: 2018-01-12 12:28:00 Forrás: HarmoNet)
Január 7-én megkezdődött AZ ÉV HOTELE 2017. közönségszavazás záró köre, amiben két hétig szavazhatsz a legjobb magyarországi hotelek egyikére.

Fókák az utakon, avagy itt a Kis Magyar Autóbecenév Körkép (Dátum: 2018-01-11 20:30:00 Forrás: HarmoNet)
Ön hogyan nevezi az autóját? Tette fel a kérdést a Használtautó.hu oldalon egy kérdőív, amit pár nap alatt több mint tízezer autótulajdonos töltött ki. A kitöltők 27%-a nevezte el kocsiját, tehát minden negyedik autó kapott becenevet. A klasszikusok mellett egészen extrém válaszok is érkeztek, amikből nem csak az derült ki, hogy mik a legnépszerűbb elnevezések, hanem az is, hogy a magyar gépjármű tulajdonosok névadásban elképesztően kreatívak.

Te használsz hajzselét? (Dátum: 2018-01-08 15:30:00 Forrás: HarmoNet)
Kedves ZSELÉ! Nem bírom tovább, úgyhogy nagyon sok átsírt éjszaka után rávettem magam és kipakolok, ha úgy tetszik, tiszta vizet öntök a pohárba. Elegem van! Elegem van belőled! Nincs mit szépíteni ezen, ennyi a mondanivalóm! Ez a levél, -igen-, panaszkodós hangvételű. Nem érdekel, az sem ha zavar, mert hónapok, sőt évek óta tűröm amit csinálsz. Igyekszem helyrehozni nap, mint nap, amit elrontasz! Van fogalmad róla hányszor néztem csendben, egy szót sem szólva, ahogy felkenődsz a hajra és a fejbőrre, reggelente?

Dráma az életed? - A tettes, áldozat, megmentő játszma része vagy (Dátum: 2018-01-07 18:00:00 Forrás: HarmoNet)
Ha arra vágyunk, fejlődjön a tudatosságunk, vágyunk a belső békére, a harmonikus, támogató, szeretetre épülő emberi kapcsolatokra, akkor kiemelten fontos, hogy a dráma háromszögből ki tudjunk lépni.

Egy visszér története (Dátum: 2018-01-06 18:00:00 Forrás: HarmoNet)
Egyik nap csörög a telefonom és egy hölgy mutatkozott be a vonal másik oldalán, hogy időpontot kérjen. Nem sokat mondott, csak annyit, hogy visszér problémája van. A rendelőbe belépett egy magas, csinos, középkorú hölgy. Szinte még le sem vette a kabátját, már elkezdett kérdezni a homeopátia felől. "Hogyan hat? Van-e mellékhatása? Mennyire ártalmas? Mikor tudok meggyógyulni?" Záporoztak a kérdései felém, hirtelen azt sem tudtam melyikre feleljek. De ahogy láttam választ nem is várt. Végül helyet foglalt, majd elmondta a panaszát.

Amikor a tükör kristálytiszta (Dátum: 2018-01-05 12:00:00 Forrás: HarmoNet)
Hányszor fordult már elő, hogy elbizonytalanodtunk, elég jól teljesítünk-e a munkánkban, elégedett-e velünk a főnökünk, megálljuk-e a helyünket a konyhatündér és az igazi nő szerepkörében? Egyáltalán hogyan maradjunk egyszerre önazonosak és hitelesek, miközben a külvilág folyamatosan tükröt tart elénk…

Megvannak AZ ÉV HOTELE 2017. döntőjének résztvevői (Dátum: 2018-01-05 11:20:00 Forrás: HarmoNet)
Az RTL Klubon nyolc hónappal ezelőtt, májusban kezdődött AZ ÉV HOTELE közönségszavazás, aminek adásaiban vasárnaponként minden hónapban különböző régió szállodáit teszteltük egy-egy pár vagy család segítségével. Minden hónapban a szavazataitokkal választottuk meg a legjobb hotelt, melyek most indulhatnak AZ ÉV HOTELE 2017. címért.

Az első három év fontossága (Dátum: 2018-01-04 17:30:00 Forrás: HarmoNet)
Kismamák életében bizonyára a legszebb, de legviszontagságosabb az első három év. A szépsége mellett nagyon fárasztó is tud lenni az egész napos szolgálat.

Függőségek: alkohol, drog és társaik (Dátum: 2017-12-31 15:30:00 Forrás: HarmoNet)
Alkohol, drog problémák, dohányzás. Kóros evéskényszer, munkába menekülés. Ki melyik módszert választja menekülésképpen. A függőségek hátterében általában egy közös probléma áll: a hiányérzet.

Emeld tudatszintedet az új évre a lelki béke imájával! (Dátum: 2017-12-30 16:10:00 Forrás: HarmoNet)
A Hawkins Tanulócsoport Imája, amit lelki béke imájának is szoktak nevezni egyike a legtökéletesebb fohászoknak, amelyekkel az óévet zárhatod és az új évet kezdheted - a magasabb, tisztább tudatállapot elérése érdekében.

Mit hoz Neked 2018. a Vénusz éve? Szerelmet? Harmóniát? Beteljesülést minden téren? (Dátum: 2017-12-28 20:30:00 Forrás: HarmoNet)
Mint minden évnek, 2018-nak is lesz uralkodó bolygólya, mégpedig a Vénusz, ami minden tekintetben a bájosság, a szépség, a harmónia, és a szerelem éve lesz. A 2018-as év tulajdonképpen a legjobbat hozhatja ki mind külső adottságunkból, mind belsőnkből. Vénusz segít majd felszínre hozni a nőiességünket, a kreativitásunkat, és az empatikus képességeinket. Hatalmas változások várhatóak a kapcsolatainkban. Szeretetteljesebben és elfogadóbban viszonyulunk majd önmagunkhoz és ezáltal másokhoz is. Olyan célokat is elérhetünk, amelyek beteljesülésében korábban nem hittünk. Teremtsük meg végre a harmóniát magunkban, és rend lesz körülöttünk a Világban is!

Petárda Stop - 90 Forintból megmentheted a kutyád életét (Dátum: 2017-12-28 18:00:00 Forrás: HarmoNet)
A statisztikák szerint évente közel 1000 kutya fut világgá Szilveszterkor - a halálra rémült cicákról, madarakról és a felriadó kisbabákról nincs adat. A felelős kutyatartásra, egyúttal a felelős petárdázásra egy csöndes sétával hívják fel a figyelmet a kutyások.

Tényleg árulkodik az arcunk? (Dátum: 2017-12-27 15:30:00 Forrás: HarmoNet)
Az első nyolc másodperc során eldől, hogy a másiknak bizalmat szavazunk, vagy ellenszenvesnek tartjuk. Elegendő megpillantanunk az arcát, és tudjuk, hogy kedvelni fogjuk, vagy sem. Vajon mi alapján hozunk ítéletet ilyen gyorsan?

Megvan melyik hotel kapta a legtöbb szavazatot decemberben (Dátum: 2017-12-27 11:50:00 Forrás: HarmoNet)
Az Elixír Medical Wellness Hotel***superior lett A HÓNAP HOTELE 2017. decemberében AZ ÉV HOTELE Közönségszavazáson az alföldi régióban. Így ebből a régióból ez a hotel indulhat majd AZ ÉV HOTELE címért.

Népek karácsonya (Dátum: 2017-12-24 15:30:00 Forrás: HarmoNet)
Hogyan ünneplik a karácsonyt az európai országokban? Mit tesznek a fa alá, milyen ételeket esznek és milyen hagyományaik vannak a körülöttünk lakóknak? Cikkünkben erre adjuk meg a választ.

Az ételosztás többet jelent, mint egy tál étel - Karácsony a Blahán (Dátum: 2017-12-23 16:30:00 Forrás: HarmoNet)
A Krisna-hívők idén is megrendezik Karácsonyi Szeretetlakomájukat, az év legnagyobb, háromnapos ételosztó akcióját. Ételt az Életért Közhasznú Alapítványuk minden hétköznap több ezer adag ételt oszt ki a rászorulóknak fővárosi és vidéki osztópontjain, az ünnep alkalmával azonban a meleg étel mellé egy az egész család számára hosszabb időre elegendő tartós élelmiszercsomagot is ajándékoz. A csomagban alapvető tartós élelmiszerek, liszt, cukor, olaj, édes és sós finomságok, datolya, és más különleges élelmiszerek is szerepelnek. Az akció keretében naponta 1600 adag ebéddel várják a családokat.

Hálabefőtt. Ahogy én készítem. (Dátum: 2017-12-23 14:30:00 Forrás: HarmoNet)
Vásárlás karácsony előtt pár nappal. Az emberek karácsonyfadíszként lógnak a plázák ünneplőbe öltöztetett költekezési láz piramisán, és a kígyózó sorokat követve egyre beljebb kerülsz a Minotaurusz piros szalaggal átkötött labirintusában.

Miről szól a Karácsony valójában? Dávid megható története (Dátum: 2017-12-23 12:00:00 Forrás: HarmoNet)
Szenteste közeledtével a legtöbben izgalommal telve rohanunk egyik üzletből a másikba, hogy beszerezhessük szeretteinknek szánt ajándékokat. Ha ilyenkor egy pillanatra megállunk a zúgó város egyik utcáján, talán sosem tapasztalt nyüzsgést látunk és hallunk. Mintha senki sem lenne a karácsonyi díszekkel teleaggatott ablakok mögött. Mintha mindenki az utcákat róná. De talán tévedünk.

Angyalok tánca (Dátum: 2017-12-22 19:30:00 Forrás: HarmoNet)
Szeretek írni a szeretetről. Hogy miért? Mert szeretek szeretni :) Sok éve, amikor a családállítást kezdtem tanulni, rengeteg elképzelésem volt az életemről. Volt elképzelésem a világról, a barátaimról, a családomról, a szerelemről, a kapcsolatokról stb. Aztán mindez egy családállításom során darabokra hullt. Rájöttem, fogalmam sincs róla, mi az a "szeretet".

Most kiderül, hogy melyik az Alföld legjobb hotele (Dátum: 2017-12-22 09:49:00 Forrás: HarmoNet)
AZ RTL Klub AZ ÉV HOTELE közönségszavazásában ezen a héten vasárnap délig szavazhatsz utoljára az Alföld legjobb hotelére. Fontos a Te szavazatod is, mert a megválasztott szálloda indulhat majd januárban AZ ÉV HOTELE címért ebből a régióból.

Mit tanulhatsz a "Szeretőnek lenni" helyzetből (Dátum: 2017-12-21 20:10:00 Forrás: HarmoNet)
Az életem sok területén én elég határozottnak és kellően magabiztosnak éreztem magam, mégis a 30-as éveimben belecsúsztam egy szeretői viszonyba, ami évekig tartott.

PETÁRDA STOP - csöndes séta kedvenceinkért (Dátum: 2017-12-19 14:30:00 Forrás: HarmoNet)
Minden évben kedvencek százai futnak világgá, mert halálra rémülnek a szilveszteri petárdáktól. Egy csendes kutyás sétával hívják fel a figyelmet a magyar kutyások arra, hogy a felelős gazdik minél hatékonyabban védekezzenek a petárdák okozta stressz ellen.

800 adag étel és élelmiszercsomag Óbudán (Dátum: 2017-12-16 09:30:00 Forrás: HarmoNet)
Óbudán kezdődik a Krisna-hívők fővárosi ételosztó akciósorozata. A hétvégi program az önkormányzat, a kerületi családsegítő szolgálat, és a krisnás Ételt az Életért Alapítvány együttműködésének köszönhetően 800 család számára biztosít majd ünnepi élelmiszersegélyt. Az ételosztást - a hagyományokhoz hűen - Bús Balázs polgármester kezdi meg, a rendezvényt jelenlétével tiszteli meg Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, illetve a Közösség vezető lelkésze is. Az eseményt mozgó orvosi rendelőjével támogatja a Magyar Máltai Szeretetszolgálat.

Segítség, megcsalom a párom! (Dátum: 2017-12-15 20:00:00 Forrás: HarmoNet)
Kiderült a hűtlenséged? Esetleg azon gondolkozol, ideje színt vallanod? Ez az írás segíthet a döntéshozatalban!

Az ételosztás többet jelent, mint egy tál étel: Adventi ételosztások országszerte (Dátum: 2017-12-14 17:30:00 Forrás: HarmoNet)
A Krisna-hívők több ezer adag ételt és élelmiszercsomagot osztanak szét az adventi időszak alatt az országban. Nem csupán az ételek jó minőségét, hanem az állandóságot is fontos szempontnak tartják, a szeretet ünnepén is több mint 20 éve számíthatnak az Ételt az Életértre éhezők, szükségben élők.

Pihenés digitális eszközök nélkül (Dátum: 2017-12-14 11:59:00 Forrás: HarmoNet)
AZ ÉV HOTELE most vasárnapi adásában ezúttal egy négyfős családot ismerhettetek meg. Réka és Róbert két kisgyerekkel vágott neki a hotelek tesztelésének, ráadásul másik fogadalmuk az volt, hogy egy hétvégére félreteszik a mobiltelefonokat és a laptopokat, hogy jobban egymásra koncentrálhasson a család.

A bizonytalanság, mint lehetőség (Dátum: 2017-12-13 12:00:00 Forrás: HarmoNet)
Az emberi élet egyik jellemzője, vagy inkább ennek az Univerzumnak az alaptörvénye: a változás állandóságából fakadó bizonytalanság. Az önismeret egyik rejtett kulcsa rejlik abban, hogy megvizsgálod mi a viszonyod hozzá. S felteszed magadnak a kérdést: Vajon mi a hasznosabb? Elfutni előle? Küzdeni a biztonságért? Vagy megtanulni felhasználni, s meglátni benne a lehetőségeket? Ezekre a kérdésekre vonatkozóan a választás a Tied…

Monogámia Extrákkal? (Dátum: 2017-12-11 12:00:00 Forrás: HarmoNet)
Egyre több olyan házaspár keres meg, akik úgy érezik, hogy nehézséget okoz valamelyiküknek az, hogy ellenálljanak egy egy csábításnak. Jó az alapkapcsolatuk, egymással szeretnék leélni az életüket, azonban annak az elvárásnak nehezen tudnak megfelelni, hogy életük végéig csakis egymással éljenek házas életet, vagy hogy ne engedjék meg maguknak azt, hogy élvezhessék azt, hogy másoknak is megtetszenek

Akarsz jó kapcsolatban élni? Kezd magadon a változást! (Dátum: 2017-12-09 19:30:00 Forrás: HarmoNet)
Ha netán azt gondolod, hogy a címben butaságokat beszélünk, nem vagy egyedül. Párkapcsolati, házassági tanácsadóként, mediátorként szerzett tapasztalataink azt mutatják, hogy a párkapcsolatok többségében a legtöbb nő és a legtöbb férfi azt gondolja, hogy akkor lenne tökéletes a kapcsolat, ha a társa megváltozna. Tévednek.

Kiderült, hogy melyik hotel kapta a legtöbb szavazatot Északkelet-Magyarországon (Dátum: 2017-12-08 11:40:00 Forrás: HarmoNet)
A most hétvégén véget ért szavazáson a Varázslatos Bambara Hotel**** nyerte el A HÓNAP HOTELE címet 2017. novemberében AZ ÉV HOTELE közönségszavazáson az Északkelet-Magyarország régióban.

A szerelem mindent legyőz! Vagy mégsem? (Dátum: 2017-12-07 18:30:00 Forrás: HarmoNet)
A királyfi elvette Hamupipőkét, a szegényember legkisebb fia - miután legyőzi a sárkányt, félszemű óriást, gonosz boszorkát (nem kívánt törlendő) - elnyeri a királykisasszony kezét (hogy a fele királyságról már ne is beszéljünk). A fiatalok szerelme minden akadályt legyőz - a társadalmi különbségeket, a szülői tilalmat, ellenkezést - eljutnak a beteljesülésig, a házasságig. Aztán legördül a függöny, boldogan élnek, míg meg nem halnak.

Munkahelyi viszonyok új fajtái (Dátum: 2017-12-07 13:30:00 Forrás: HarmoNet)
Hogyan alakul ki? A munkahelyi szerelmi történetek régen úgy alakultak ki például, hogy jött egy új kolléga, aki megtetszett egy kolléganőnek elkezdődtek a csipkedések, beszólások. Közös munkahelyen kívüli programokat csináltak és szépen lassan kialakult a viszony.

"Van zsákodban minden jó"…. avagy mit ne felejtsünk ki a Mikulás csomagból? (Dátum: 2017-12-06 15:30:00 Forrás: HarmoNet)
December 6. Miklós napja, a gyerekek misztikus ünnepe. De honnan is jön valójában a szokás? Mit szimbolizál a piros alma, mogyoró? Mit is jelképez a gyermekek és a családok számára a Mikulás napi ünnep?

Önbizalom hiány és figyelemzavar homeopátiával (Dátum: 2017-12-02 14:30:00 Forrás: HarmoNet)
Miki 9 éves és utálja az iskolát. Nehezen tud koncentrálni az órákon és nehézkes neki az írás is. Miki nagyon gyakran felcseréli a betűket és több betűt is hibásan ír. Leggyakrabban a “b" betű helyett “d" betűt ír. Ugyancsak nehezére esik a betűk helyes kimondása és azok artikulálása. A sok nehézséghez még az is hozzájárul, hogy Miki nagyon hamar elfárad, és amikor már a szeme nem tudja követni az olvasott szöveget,a saját kis világába vonul vissza. Egy külső személy számára ez olyan, mintha nem adna tiszteletet a tanárnak és mintha direkt kivonná magát az órai munkából. Mikinek nehezére esik lépést tartani az osztálytársaival, ezért ezt egy küzdésnek éli meg.

Miért nem tudom kitenni a gyereket a hitvesi ágyból? (Dátum: 2017-12-02 12:30:00 Forrás: HarmoNet)
Nem túl régen keresett fel egy anyuka (Rita), mert 4 éves kisfiúk (Bence) még minden éjjel apa és közte alszik. Van saját szobája, benne saját gyerek ágya, de a külön alvás rendszerint alkudozással kezdődik, majd sírásba, vagy hisztibe torkollik. Napközben a kisfiú élénk, barátságos, az oviban gond nélkül alszik, de az este az valami egészen más.

Mi a siker, és mi a boldogság? (Dátum: 2017-12-01 20:30:00 Forrás: HarmoNet)
Mi a siker? És mi a boldogság? Lehetünk-e sikeresek kudarc nélkül, és folyamatosan, szüntelenül boldogok? Sokak szerint a boldogság nem más, mint a fizikai és anyagi jólét állapota. Nos, akkor senki sem boldogabb az ölben doromboló macskánál. És néha valóban irigyeljük is, de azért másra, többre vágyunk.

Fogyás - fogyókúra nélkül (Dátum: 2017-12-01 16:30:00 Forrás: HarmoNet)
Így Karácsony előtt gyakran téma a fogyókúra, hiszen hamarosan jönnek az ünnepek, amelyeket nem úszunk meg evés-ivás nélkül. Sokan már előre rákészülnek, "fogyóznak", hogy az a néhány plusz kiló majd ne okozzon gondot. Valaki pedig azt mondja, majd ráér januárban, minek sanyargatná magát az ünnepek alatt? Hogyan lehet eltüntetni a kilókat magunkról mindenféle diéta, fogyókúra, önsanyargatás nélkül? Egészen könnyen.

Most kiderül, hogy melyik Északkelet-Magyarország legjobb hotele (Dátum: 2017-12-01 11:55:00 Forrás: HarmoNet)
AZ RTL Klub AZ ÉV HOTELE közönségszavazásában ezen a héten vasárnap délig szavazhatsz utoljára Északkelet-Magyarország legjobb hotelére.

7 aranyszabály a sikeres élethez, amelyről még sohasem hallottál (Dátum: 2017-11-30 19:30:00 Forrás: HarmoNet)
A sikeres életnek kőbevésett aranyszabályai vannak, amelyek a legalapvetőbb természeti és létfilozófiai törvényeken alapszanak. Olvashatunk modern sikerkönyveket, de ha biztosra szeretnénk menni, több ezer éves, és azóta is hatékonyan működő bölcsességeket érdemes megfogadnunk.

5 tipp Hogyan győzd le a Facebook-függőséged (Dátum: 2017-11-30 17:30:00 Forrás: HarmoNet)
Talán a legszélesebb körben használt és elterjedt közösségi oldal a Facebook, amire a felhasználók zöme naponta ellátogat, sőt egész napokat is fent töltenek az oldalon, mert észrevétlenül csábítja a regisztráltakat.

Munkahelyi terror és a "Fekete bárány" (Dátum: 2017-11-29 13:30:00 Forrás: HarmoNet)
Életünk jelentős részét a munkahelyünkön töltjük. Vagy csak töltenénk, mert éppen nincsen munkánk. Lehet, hogy krónikus munkanélküliek vagyunk, és egy állásban sem tudunk eltölteni hosszabb időt. Felmondunk, vagy nekünk mondanak fel. Amikor egy munkahelyi probléma ismétlődik, vagy mindig hasonló körülmények között találjuk magunkat, érdemes elgondolkodni azon, vajon nem családi minták állnak e munkahelyi gondjaink mögött.

Közeledik a szeretet ünnepe, de inkább a Karácsonyi migrén (Dátum: 2017-11-27 17:30:00 Forrás: HarmoNet)
Márcsak pár hét van karácsonyig, a szeretet ünnepéig. A bevásárlóközpontokba már megérkeztek a játékok, és az ünnephez való szezonális áruk is. Az emberek megrohamozzák szépen lassan az áruházakat, annak reményében, hogy az idei karácsonyt széppé varázsolják.

Ébreszd fel a benned élő Istennőt! (Dátum: 2017-11-27 15:30:00 Forrás: HarmoNet)
Előfordulhat, hogy nevetni támad kedved a cikk címe kapcsán, mert talán pont most térdeltél bele a szőnyegen hanyag eleganciával ottfelejtett legóba, amint éppen az örök káoszból próbálsz pillanatrendet varázsolni a tündér keresztanya segítsége nélkül, Afrika mintásra böfizett pólóban. Esetleg a 8. meetingről beesve a női mosdóba csekkolod a Facebookot, miközben egy helyes indiai éttermet keresel, ahova este beülhettek, mert főzni megint nem marad idő. Hoppá! Tükör!

Dühös vagy? (Dátum: 2017-11-27 13:00:00 Forrás: HarmoNet)
Igen, megéljük dühöt, mert emberből vagyunk. A düh olyan energia, ami tűz típusú, kontroll nélkül rombol és jól elrejti ezt az üzenetet, kérlek segíts nekem. Vagy azt, kérlek tisztelj! Szeress, figyelj rám! Értékelj!

Milyen az ideális esküvői helyszín? (Dátum: 2017-11-24 11:35:00 Forrás: HarmoNet)
Az egyik legfontosabb kérdés, hogy hol legyen az esküvő helyszíne. Fontos, hogy az esemény harmonikus legyen, azaz összhangban legyen minden eleme. Ezért érdemes pár kérdést rögtön az elején tisztáznod.

5 + 1 tipp a tudatos és hatékony tanácsadáshoz, kommunikációhoz (Dátum: 2017-11-23 15:30:00 Forrás: HarmoNet)
Vannak emberek, akiknek a véleményére valamiért odafigyelnek az emberek. Mit érdemes tenni, hogy a Te véleményed és tanácsod valóban értékessé váljon, ami segít másoknak? S valóban érdekelje őket, és odafigyeljenek a nézőpontodra? Sőt, akár keressenek is érte? Az utóbbi fél évtizedben több mint ezer tanácsadás során volt alkalmam megfigyelni hogyan és miként működnek azok a tanácsok, melyek valóban segítenek, s melyek azok, melyek nem.

Családi tervező naptárak... Egy felfelé ívelő sikersztori, ami megkönnyíti a családok életét (Dátum: 2017-11-23 11:45:00 Forrás: HarmoNet)
Néhány éve, egész pontosan 2010-ben pattant ki egy hétköznapi anyuka fejéből az ötlet, hogy hogyan lehetne egyben, egy lapon megszervezni a család mindennapjait. A gondolatot tett követte, és elkészült a Családinet.hu első Családi Tervező Falinaptára.

Miről szól egy homeopátiás kezelés? (Dátum: 2017-11-21 13:35:00 Forrás: HarmoNet)
Tünetek alatt azt értjük, amit a páciens szubjektív módon érez. Azokat a tüneteket is ismernie kell a homeopatának, amik a születés óta történtek és a visszatérő betegségeket is. Ismernie kell továbbá a családi kórtörténetet, beleértve a szülők és a nagyszülők betegségeit is. A kikérdezés során rákérdezünk egy adott tünet vagy tünetegyüttes mikéntjére. Hogy hogyan éli meg azt a beteg, mi is a fájdalom/érzet jellege, hol érzi intenzíven a fájdalmat és esetleg összefüggésbe hozható más érzettel is. Milyen testhelyzetben, napszakban vagy éppen időjárási körülmények között javul vagy válik rosszabbá az állapota. A homeopata nem csak a fizikai jellemzőket veszi figyelembe, hanem nagyon fontosak a mentális jellemzők is. Meg kell ismernünk az egyént aki hozzánk fordul, hogy ki is ő valójában. Milyen ételeket szeret, mennyire fázós, hol érzi jobban magát, miket szokott álmodni, mi a hobbija és még sok-sok az egyén feltérképezéséhez szükséges információkat.

Fogröntgen - vajon mennyire veszélyes? (Dátum: 2017-11-21 09:30:00 Forrás: HarmoNet)
A fogászati röntgen a fogorvosi kezelés egyik fontos, mondhatni legfontosabb diagnosztikai eszköze. Egy lehetőség, hogy a fogorvos "belelásson" a fogakba, s általa számos fogászati probléma idejekorán felfedezhetővé válik. Általa a fogorvos egyértelmű képet kap fogaink, ínyünk állapotáról, s ezen precíz diagnózis birtokában a fogászati eljárások közül a számunkra legmegfelelőbbet tudja kiválasztani, így a kezelés eredményessége maximálisan garantálható.

A közös játék, mint önismereti kulcs (Dátum: 2017-11-20 15:30:00 Forrás: HarmoNet)
Amikor a felnőttek meghallják a "játék" kifejezést, hajlamosak arra, hogy egy alapjaiban véve céltalan, a gyermeki fantázia világában zajló, mélyebb következtetésekre igényt nem tartó fogalommal azonosítsák azt, vagy az ugrálásnak, rohangálásnak, sikítozásnak a gyakran idegesítő és fárasztó érzetével társult képe villanjon be elsőként a szó hallatán. Kevesen képesek felfedezni a közös játékban azokat az önismereti kulcsokat, melyeket a gyermekek a játék során tükröznek vissza számunkra.

Kemény igazságok érzékeny embereknek (Dátum: 2017-11-20 13:30:00 Forrás: HarmoNet)
Elképzelhető, hogy sokan a világot csak feketének vagy csak fehérnek látják, pontosan ezért tapasztalják meg a szürkeséget, ami a szélsőségek megéléshez vezethet.

Angliai professzor lerántja a leplet: a rákos sejteknek van ellenszere! (Dátum: 2017-11-19 18:30:00 Forrás: HarmoNet)
Mindent gyógyító csodaszer helyett - valódi és természetes eredmények a tumoros betegségeknél.

Kézműves kézfogás - újabb Facebook akció, ami rakétamód terjed! (Dátum: 2017-11-17 16:30:00 Forrás: HarmoNet)
A Facebookot lehet, szidni, lehet szeretni, de az tény, hogy nagyon sok szuper társadalmi kezdeményezést indított már útjára. Az idei karácsonyon a tudatosabb vásárlást segíti egy mozgalom, amelynek akár te magad is részese lehetsz.

Harmónia a szabadban ősszel is (Dátum: 2017-11-16 16:05:00 Forrás: HarmoNet)
Ha szeretnénk kiszakadni az otthoni pörgésből és egy kis csendre, nyugalomra vágyunk így ősz végén érdemes megfontolni, hogy a meleg szobában való kuckózás helyett kimenjünk a szabadba és megtapasztaljuk azt a harmóniát és szépséget, amit csak az őszi erdő látványa nyújthat. Ideális célpont lehet ilyenkor Magyarország legmagasabb pontjával büszkélkedő Mátra vagy a legnagyobb összefüggő erdőséggel bíró Bükk.

Megcsalt a párom, majd a szeretője lettem (Dátum: 2017-11-14 17:30:00 Forrás: HarmoNet)
Szerelmi háromszög az életünk során sokszor előfordulhat velünk. Az sincs kőbe vésve, hogy mindig ugyanaz a szerep jut ránk, sőt inkább azt tapasztalom, hogy a különböző szerepek különböző életszakaszainkban találnak meg bennünket. Abban hiszek, hogy mindig valami újat tanítanak ezek a helyzetek nekünk önmagunkról.

Titkok és a hozzá való titkos hely (Dátum: 2017-11-14 13:30:00 Forrás: HarmoNet)
Gyönyörű ez az ősz. Most tényleg az. Szépen közeledett, finoman, már-már óvatosan, nehogy megbántson minket azzal, hogy elnyeli a nyarat. De végül megtette. Elérkezett az idő, hogy lemondjuk a zöldellő lombokról, a napsütötte ébredésről. Nem maradt nekünk sok: szél, faágak és fodrozódó pocsolyák. Így hát búvóhelyet kerestünk. És találtunk.

Társadalom és önkritika (Dátum: 2017-11-14 12:00:00 Forrás: HarmoNet)
Az egész modern kori társadalom minden egyes lakója egy olyan hatalmas teherautón ülő vágómarha, amely a saját vesztébe hajt eszeveszett sebességgel.

Csikung irányzatok régen és ma (Dátum: 2017-11-14 09:30:00 Forrás: HarmoNet)
Mint minden a világon a csikung világában is rengetegféle irányzat létezik. Az évek során a tanítványból oktató lett, sőt az igazi oktató nem EGY rendszert sajátított el, hanem sok irányzatot és azokat ötvözte a saját oktatási rendszerébe. Nézzünk bele egy kicsit akkor az eredetébe és a Magyarországon található főbb irányzatokba.

Csak nyisd ki a slicced, és add a kezébe! (Dátum: 2017-11-10 18:30:00 Forrás: HarmoNet)
Ismersz hasonló tuti csajozós tippeket, amik a férfiak körében közkeletűek, de a nők frászt kapnak tőle? A címben szereplő tanács fiatal fiúk előtt hangzott el. Arra vonatkozott, hogy ha a lány húzódozik, mit kellene csinálnia egy fiúnak. A srácok tátott szájjal figyelték az "öreg mestert" - nem tudom, hányan próbálták ki a tanácsát. Én még a gondolattól is lefagytam. Mert velem ezt megtették. A #meetoo kampány hatására talán ezek az ostoba tanácsok elsüllyednek a múltban.

Kiderült, hogy melyik hotel kapta a legtöbb szavazatot Észak-Dunántúlon (Dátum: 2017-11-10 14:04:00 Forrás: HarmoNet)
A most hétvégén véget ért szavazáson a Caramell Premium Resort****Superior lett A HÓNAP HOTELE 2017. októberében AZ ÉV HOTELE közönségszavazáson az Észak-Dunántúl régióban.

9 gyógynövény, ami segít a stresszoldásban (Dátum: 2017-11-10 13:40:00 Forrás: HarmoNet)
Hiába törekszünk tudatosan arra, hogy a stressz csökkenjen életünkben, időről időre találkozhatunk olyan kihívásokkal, amelyek megnehezítik mindennapjainkat. Míg a különféle szintetikus nyugtatók és altatók számos mellékhatással járnak és függőséget okoznak, a természetes alapanyagokból készült gyógynövények segíthetnek a test-lélek-szellem harmonizálásában.

Hogyan szabadulj meg a körömgombától? (Dátum: 2017-11-09 14:55:00 Forrás: HarmoNet)
A körömgomba gyakoribb, mint hinnénk, és még csak nem is kell különösebben igénytelennek lennünk ahhoz, hogy találkozzunk vele: a rossz minőségű és anyagú, szellőzetlen vagy nyirkos lábbeli, műszálas harisnya és zokni mellett akár egy antibiotikumkúra után is előjöhet, de akár a cukorbetegség kellemetlen kísérőtünete is lehet. Az alábbi természetes megoldások segítik a harmonikus állapot visszatértét.

Hallottál már a legütősebb természetes immunerősítőről? (Dátum: 2017-11-08 19:30:00 Forrás: HarmoNet)
Ősszel és télen a legtöbben könnyebben lesznek náthásak vagy influenzásak, pedig ennek nem kell feltétlenül így lennie, ugyanakkor védőoltásokra sincs feltétlenül szükség az immunrendszer erősítéséhez. A bíbor kasvirág (angustifolia és Echinacea purpurea) Észak-Amerika egyik legnépszerűbb gyógynövénye, amit a természetgyógyászatban évszázadok óta számos területen alkalmaznak.

Újratervezés 40 felett - társalgó pálya-újratervezőknek, útkeresőknek és kíváncsiaknak (Dátum: 2017-11-08 08:30:00 Forrás: HarmoNet)
40 felett munkahelyet, pályát váltani nagy bátorságra vall! Sokan így gondolják, ezért benne ragadnak egy nem szeretem helyzetben. Már pedig napunknak több mint egyharmadát a munkahelyünkön töltjük, a boldogságunk nem kis része abból adódik, hogy hasznos munkát végezzünk a képességeink szerint!

Mire jó a D-vitamin, és hogyan lássuk el szervezetünket vele ősszel? (Dátum: 2017-11-07 18:30:00 Forrás: HarmoNet)
Most, hogy egyre gyakrabban kell esős, havas idővel szembenéznünk, és egyre korábban sötétedik, a szervezetünk - egészséges működése érdekében - egy kis segítségre szorulhat. Tudtad, hogy a téli időszak végére a lakosság több mint 90 százalékának jóval alacsonyabb a D-vitamin-szintje az optimálisnál?

Te tudtad, hogy a fogkő eltávolítás mit eredményez (Dátum: 2017-11-06 12:40:00 Forrás: HarmoNet)
Az emberek többsége a mai napig nincs tisztában azzal, hogy a fogkövet bizonyos időközönként el kell távolítani a fogakról. A fogágy betegségek megelőzhetőek lennének, ha a rendszeres szájhigiénia részeként a fogkő leszedésre is időt fordítanánk.

10 férfitípus, akivel szívesen félrelépnénk (Dátum: 2017-11-05 18:00:00 Forrás: HarmoNet)
Becslések szerint a férfiak fele, de legalább 40%-a lép félre, de mi a helyzet a nőkkel? Meglepő, de a két nem nagyon közel áll egymáshoz a félrelépési mutatók terén. Viszont jó hír, hogy a nőknek, sokszor elég gondolatban félrelépni.

A gyermekotthonban lakók önbizalma nagyobb lenne - Kutatás a 14-18 éves fiatalok önképéről (Dátum: 2017-11-03 10:30:00 Forrás: HarmoNet)
Egy kutatás szerint a gyermekotthonban nevelkedő fiatalok lényegesen kevésbé bíznak a szüleikben, és valamelyest jobban magukban, mint családban nevelkedő társaik. Sokan borúlátóak közülük, és a külső visszajelzésekre is az átlagnál kevésbé nyitottak. Az otthonban lakó gyerekek leginkább a barátaikra számíthatnak, ami a lányok esetében hatványozottan igaz.

Just one drop - Magyarországon először a homeopátiáról szóló dokumentumfilm (Dátum: 2017-11-03 08:30:00 Forrás: HarmoNet)
A homeopátia megosztó tudomány: az emberek vagy lelkesen használják, vagy mereven elutasítják. A kritikusai időről időre masszív támadást intéznek ellene, hatástalannak, drágának és feleslegesnek kiáltják ki, a használóit pedig megvezetett embereknek tartják.

Őszi nátha kergetője (Dátum: 2017-11-01 20:31:00 Forrás: HarmoNet)
Esős, szeles hirtelen lehűlt időben, a kutyának sincs kedve kidugni az orrát a házából, de gyakran sajnos ez nem kedv kérdése, muszáj. Már előre félünk a prüszköléstől a náthától, a hidegrázástól. Néhány fortéllyal elkerülhető vagy orvosolható a baj, csak a gyógyfüvestéka kulcsát kell előkeresnünk és máris védve vagyunk mindenféle őszi bajoktól.

Ünnep-védők (Dátum: 2017-10-30 10:30:00 Forrás: HarmoNet)
A FICSAK az Ünnep-védők csapatába hív mindenkit, aki tiltakozik az ellen, hogy a kereskedelem diktálta űzött tempó miatt ünnepeink devalválódjanak és nem szeretné, hogy gyermekeink fejében összemosódjon a Halottak napja a Miklulás eljövetelével, a Karácsonnyal és az újévvel.

A 7 legrosszabb dolog, amit az ifjú házasoknak mondhatsz (Dátum: 2017-10-27 18:30:00 Forrás: HarmoNet)
Kínos témák és mondatok, amik jobb, ha kimondatlanul maradnak az esküvőn.

Október 23. (Dátum: 2017-10-23 11:30:00 Forrás: HarmoNet)
A Szovjet Kommunista Párt XX. kongresszusa után a változás elkerülhetetlenné vált nemcsak a Szovjetunióban, hanem Magyarországon is. A helyzet azonban nem volt ennyire egyértelmű, ugyanis egy évvel korábban nemcsak Nagy Imre, de a reformirányzat is megbukott.

5 jel, hogy harmonikusabb elköltözni a szülőktől, mint otthon maradni (Dátum: 2017-10-20 13:24:00 Forrás: HarmoNet)
Manapság sem a magas albérleti díjak, sem a kitolódott tanulási idő miatt nem könnyű a családról való leválás, még akkor sem, ha valaki a párjával lakik a szüleinél. Érdemes azonban figyelni az intő jeleket, amelyek arra utalnak, hogy harmonikusabb lehet az életünk, ha külön lakásba költözünk.

Őszi allergiák (Dátum: 2017-10-19 16:30:00 Forrás: HarmoNet)
A legtöbb allergiás ősszel fellélegzik. Vége a pollenszezonnak, jöhetnek a nyugalmas hónapok. Sokuknak azonban folytatódnak a szenvedései, vagy éppen ilyenkor erősödnek fel.

Dobd fel a szürke, őszi hétköznapokat különleges masszázsélményekkel! (Dátum: 2017-10-19 12:30:00 Forrás: HarmoNet)
A test- és talpmasszázs igazi lélekgyógyszer: ellazít, pihentet, felmelegít, feledteti a gondokat és pozitív energiával tölt fel. A hűvös őszi napokon pedig épp erre van szükségünk. Ha a masszázst nem csak havi 1-2 alkalommal, hanem rendszeresen, akár naponta be tudjuk építeni az életünkbe, akkor nem csak a felgyülemlett feszültséget tudjuk vele oldani, hanem akár én védő pajzsként is használhatjuk, hogy elkerüljük a jövőbeli ízületi-, izom- és keringési panaszokat.

Törődj többet a lábaddal, kényeztesd a legfinomabb talpmasszázzsal, minden nap! (Dátum: 2017-10-18 08:30:00 Forrás: HarmoNet)
A talpunkon állunk és járunk, futunk, táncolunk, lábaink egyetlen nap alatt több száz tonnányi terhet viselnek. Az arcunkat, kezünket gondosan ápoljuk, a lábainkra viszont rá se hederítünk. Kényelmetlen cipőkbe szorítjuk, eldeformáljuk, vérkeringését elszorítjuk, a tűsarkakkal pedig természetellenes pózba kényszerítjük. Ha ez a testrészünk beszélni tudna, elmondaná, hogy…

Kaland vagy Szerelem? (Dátum: 2017-10-17 18:30:00 Forrás: HarmoNet)
Tesztünkből most kiderül, hogy csak kaland vagy számára vagy tartós kapcsolatot szeretne veled!

Az étel világnapja: az alultápláltság nem egyenlő a soványsággal (Dátum: 2017-10-17 16:30:00 Forrás: HarmoNet)
Az 5 év alatti gyermekek körében a halálesetek csaknem fele alultápláltság miatt következik be, amely azt jelenti, hogy a hiányállapot világszerte közel 3 millió kisgyermek életét követeli minden évben.1 Az alultápláltság, vagy más néven malnutríció a mai napig tévesen él a köztudatban, és sok szülő azt gondolja, hogy egy normál testsúlyú vagy túlsúlyos gyermek nem lehet alultáplált. Pedig a malnutríció elsősorban nem a testsúllyal, hanem a szervezet megfelelő energia- és tápanyag ellátottságával áll összefüggésben, és egyre gyakoribb problémát jelent a fejlett társadalmakban. Az étel világnapján a szakértők arra hívják fel a figyelmet, hogy a hiányállapot kialakulása az élet első 1000 napjában, sőt, már az anyaméhben megelőzhető.

Szenior Mozgásnap a Sport11 központban! (Dátum: 2017-10-17 12:30:00 Forrás: HarmoNet)
"Bizonyítsuk be együtt, hogy a mozgás öröme kortalan" - szól a Szenior Mozgásnap szlogenje, amelyet a Nyugdíjasok Országos Szövetsége szervez október 19-én, a Sport 11 központban. Az idősebb korosztálynak szóló rendezvény ingyenes, programjai között számtalan népszerű mozgásformát találunk az óriás logikai játékoktól a szeniortáncig.

Kategóriák

| Autó,Motor | Belföld | Bulvár | Egészség | Életmód | Ezotéria | Filmek, Mozi | Fotózás | Gaming,Játék | Gazdaság | Humor | Időjárás | Informatika | Külföld | Kultúra | Mobil | Receptek | Sport | Szórakozás | Tudomány | TV, Rádió | Utazás | Vegyes Hírek | Zene |

Mit kínál a friss hírek oldala?

Oldalunk a legfrissebb híreket kínálja önnek, közel 120 forrásból. A hírek kategóriánkénti rendezése és időrendben való megjelenítése megkönnyíti, átláthatóvá teszi Önnek a hírek folyamát. A mai hírekre kíváncsi? Az aktuális híreket keresi? Jó helyen jár, hírportálunkon minden kategóriából hozzájut a friss hírekhez. Javasolhat új hírforrást is, így kedvenc oldalának híreit is olvashatja. Regisztrált felhasználóként testreszabhatja az oldalt, így csak az Önnek megfelelő hírek jelennek meg. Nem kell több híroldalt végignéznie, hogy megtalálja azt a hírt, ami érdeli. Oldalunk a legfrisebb híek mellett eltárolja a régebbi íreket is, így arhívumként is szolgál. A hírkereső funkciónk segítségével megtalálhatja az ön álltal keresett hírt, csak adja meg a kulcsszót.