belépés
» Regisztráció » Elfelejtett jelszó
» Hír kereső: keresés

Gazdaság / IT businnes - az összes hír

Kategóriák

| Autó,Motor | Belföld | Bulvár | Egészség | Életmód | Ezotéria | Filmek, Mozi | Fotózás | Gaming,Játék | Gazdaság | Humor | Időjárás | Informatika | Külföld | Kultúra | Mobil | Receptek | Sport | Szórakozás | Tudomány | TV, Rádió | Utazás | Vegyes Hírek | Zene |
Átadták Magyarország eddigi legkorszerűbb adatközpontját (Dátum: 2017-11-23 14:17:00 Forrás: IT businnes)
Magyarországon elsőként szerzett adatközpont minősítést az Uptime Institute-tól az Invitech Solutions, a vállalat most átadott DC10-III elnevezésű létesítménye a második legjobb, Tier III-as besorolást kapta meg.

Nem zsenikre, csak informatikus-kőművesekre lenne szükség (Dátum: 2017-11-23 12:30:00 Forrás: IT businnes)
A magyarok többsége elutasítja az informatikusokkal kapcsolatos sztereotípiákat; a területen dolgozók humorosak, ápoltak és egyáltalán nem magányosak – derült ki egy friss kutatásból. Mindezek és a vonzó fizetés ellenére mégis kevesen választják a szakmát, mert túlgondolják, hogy milyen kvalitásokra van szükség az informatikussá váláshoz. Íme, miért nem vonzó az IT-szakma a magyarok körében!

A legkeresettebb cikkek, posztok, emberek, cégek – október (Dátum: 2017-11-23 12:00:00 Forrás: IT businnes)
Az ideális munkavállaló és a folyosói pletykák egyaránt sok kattintást hoztak októberben weboldalunkon, de sokan voltak kíváncsiak az MVM NET vezetőjével készült interjúnkra is. Ezúttal videós tartalom is felkerült a toplistára, és nem maradhatott el az örökzöld biztonsági téma sem.

Aláírták az országos videókonferencia-rendszer legnagyobb szerződését (Dátum: 2017-11-23 09:22:00 Forrás: IT businnes)
A NISZ és a T-Systems aláírta azt a szerződést, amelynek célja, hogy kialakítsa a videovégpontokat az "Elektronikus megoldás az eltérő földrajzi helyszíneken történő közigazgatási ügyintézés munkaszervezésének és kommunikációjának fejlesztésére (VIKI)" című, projektben. A projekt költségvetése 3 milliárd forint vissza nem térítendő európai uniós támogatás, amelyet a z Európai Szociális Alap és Magyarország költségvetése finanszíroz a KÖFOP-1.0.0–VEKOP-15 „Adminisztratív terhek csökkentése” című konstrukció keretében.

Kinek lesz munkája a jövőben? (Dátum: 2017-11-22 14:59:00 Forrás: IT businnes)
A ma iskolát kezdő gyerekek 65 százalékának olyan munkaköre lesz, amilyen most még nem létezik, miközben az OECD országokban a munkahelyek közel egytizedét veszélyezteti az automatizálás. Milyen képességek elsajátítására van szükség a digitális gazdaságban? És hogyan definiálják újra a munkaerő jövőjét a gazdaságot alakító erők?

Megújult a T-Systems menedzsmentje (Dátum: 2017-11-22 10:30:00 Forrás: IT businnes)
Bódi Gábor, Kalmár Ákos és Fülöp Gábor is új pozícióba került a T-Systems Magyarországnál. A vállalat további felső vezetői karrierhíreiről csütörtökön friss információkkal várjuk olvasóinkat!

Emberi méltóság szexuális zaklatás után (Dátum: 2017-11-22 10:00:00 Forrás: IT businnes)
Október elején bomba robbant Amerikában. Nem terrorcselekmény volt, mégis sokan estek el. A Weinstein-botrány néven elhíresült, felszínre tört szexuális zaklatások hazánkba is begyűrűztek, a művészvilágon túlra is. A változás nem lesz egyszerű, nem fog egyik napról a másikra megtörténni, de tevékeny részesei lehetünk egy olyan folyamatnak, amelynek fő célja az egymás jogainak valódi tiszteletben tartása és a partnerség. Szavak szintjén ez már megvan, a valóság pedig az, amit a #metoo kampány felszínre hozott.

Vezetőváltás a GROW Csoport élén (Dátum: 2017-11-21 17:34:00 Forrás: IT businnes)
Sanjay Gupta irányításával régiós terjeszkedésre készül az egyik legnagyobb hazai szervezet- és humán fejlesztési cégcsoport.

Üzleti Weinstein! (Dátum: 2017-11-21 06:00:00 Forrás: IT businnes)
Valósággal ömlöttek ránk az információk a nemzetközi és a hazai világból a mára csak „Weinstein-lavinaként” aposztrofált történésekkel kapcsolatban. Bár az ITB-nek semmi köze a bulvárhoz, de az okos olvasók a szaftos sztorikon átlátva rögtön asszociálnak egy igen komplex és sokakat foglalkoztató HR-témakörre. Persze, hogy fontosnak tartottam erről is megírni a magunkét – kiemelve a témát a színházi világból. Aztán ahogy szűkítettük a kört, az is világossá vált, hogy némiképp másképp gondolkodnak erről a szenzitív kérdésről a nők és megint másképp a férfiak. Hát akkor mutassuk meg a különbségeket és a közös részeket is!

A bárányok hallgattak (Dátum: 2017-11-21 06:00:00 Forrás: IT businnes)
A nők több mint felét, a férfiak egyötödét éri szexuális zaklatás valamilyen formában a munkahelyén. Ez az a dolog, amiről eddig mélyen hallgatni kellett – főleg a nőknek, ha meg akarták őrizni a munkahelyüket. A Weinstein-botrány viszont hazánkban is csontvázakat borított ki a céges szekrényekből, és nem kell félni, a magyar „macsó” munkahelyi kultúra korifeusai is hamarosan terítékre kerülnek ugyanúgy, mint a színházi celebritások.

A Z és az Y generáció kiválasztotta a legvonzóbb munkahelyeket (Dátum: 2017-11-20 17:47:00 Forrás: IT businnes)
Egyetemisták, pályakezdők, valamint a Z és Y generációt jól ismerő cégek munkatársaiból álló szakmai zsűri mérlegelt és döntött, hogy melyek a fiataloknak legvonzóbb cégek Magyarországon.

Mérés és eredmények: átfogó teszt a hazai mobilhálózatokról (Dátum: 2017-11-20 16:37:00 Forrás: IT businnes)
A független, német P3 Communications legfrissebb mérései alapján a hazai mobilszolgáltatók közül a Telekom mobilhálózata érte el a hang- és az adatszolgáltatások terén is a legjobb összesített eredményt.

Itt a digitális világ legbefolyásosabbjainak toplistája (Dátum: 2017-11-20 14:58:00 Forrás: IT businnes)
A "Top 25 – A Legmeghatározóbb Emberek a Hazai Digitális Piacon" idei listáján látványosan megerősödtek az e-kereskedelmi vezetők, ennek fő oka, hogy a tartalom mellett egyre hangsúlyosabb szerepet kap a technológia a mindennapokban.

December közepétől igénybe vehető az angyalbefektetői adókedvezmény (Dátum: 2017-11-20 13:46:00 Forrás: IT businnes)
Érezhetően felgyorsult a digitalizáció folyamata Magyarországon az utóbbi időben, ehhez a Digitális Jólét Program keretében hozott intézkedések is hozzájárultak.

Digitális számlafeldolgozási szolgáltatások (Dátum: 2017-11-19 11:28:00 Forrás: IT businnes)
A világon körülbelül 15 milliárd számla küldése és archiválása történik papírmentesen (forrás: billentis.com). Az új internet- és mobilbankos csatornák fejlődése töretlen, és az elektronikus üzletmenet a mindennapok része lett. A számlafeldolgozás területén széles körben segítenek az elektronikus folyamatok. A vállalatok számára igen fontos, hogy kézben tartsák a pénzügyi adminisztrációt. A jelenlegi gazdasági klímában nagy figyelmet kell fordítani a működőtőke optimális felhasználására.

Lépésről-lépésre (Dátum: 2017-11-18 12:00:00 Forrás: IT businnes)
Jól végiggondolt stratégia mentén, de rövid, megtérülő fejlesztések egymásra építésével kell haladni az okos városok megvalósításánál. A kiindulási pont pedig ne a technológiai lehetőségek, hanem az igények legyenek.

Ráncfelvarrás: okosabb üzleti alkalmazások jönnek (Dátum: 2017-11-17 11:00:00 Forrás: IT businnes)
A Microsoft Ignite vállalati konferenciájának sava és borsa lehet az, hogy ma már minden termék kizárólag digitális, avagy virtuális. A redmondi vállalat pedig a megfelelő platformot biztosítja ehhez, meglehetősen merész lépésként demokratizálva, vagyis megfizethető áron elérhetővé téve a kis- és középvállalkozásoknak, hiszen szerintük ők jelentik a jövő piacát.

Gigabites sebességek jönnek a vezetékes és a mobiltechnológiában (Dátum: 2017-11-17 10:00:00 Forrás: IT businnes)
Alig több mint két évtizede, hogy megérkezett Magyarországra az első internet-adatcsomag, ma pedig a korszerű optikai hálózatokkal lefedett területeken már elérhető az akár 1000 Mb/s-os sebességű vezetékes internet is. Ez tizennyolcezerszeres sebességet jelent a kezdeti, betárcsázós net sebességéhez képest.

Jó terméknek is kell a cégér! (Dátum: 2017-11-16 11:03:00 Forrás: IT businnes)
Olyan világban élünk, ahol a vizualitásnak óriási szerepe van. Ha ügyesen van megtervezve, hogy az adott cégből mi, mennyi és hol látszik, fényévekkel lendítheti előre az üzletet. Legalább egy évszáda evidens már, hogy a jó cég- vagy márkalogó milyen sokat tehet hozzá a vállalat vagy a termék sikeréhez. Az viszont már kevésbé, milyen jogi buktatók jöhetnek a kreatív tervezés után…

Beruházás a jövőbe (Dátum: 2017-11-16 11:00:00 Forrás: IT businnes)
Új, nyolcemeletes, bruttó 5200 négyzetméteres irodaházba költözött szeptember végén a NEXON több mint 220 budapesti alkalmazottja. A nagyvonalú és dinamikus Váci úti irodaház a vállalat saját tulajdona, így kompromisszummentes, valóban élhető és a kollégák igényeit szem előtt tartó tereket lehetett benne kialakítani. Ocskay Szilárd ügyvezető igazgatóval az új munkakörülményekről beszélgettünk.

Zöld banán a dolgok internete: érnie kell még (Dátum: 2017-11-16 10:00:00 Forrás: IT businnes)
A tények azt mutatják, hogy az okoseszközök gyártói a biztonságon spórolnak a legtöbbet, holott ennek a tervezési folyamatnak része kellene, hogy legyen. Van, ahol törvénnyel próbálják a jelenséget visszaszorítani, de nekünk, fogyasztóknak is van szavunk: vásároljuk a drágább, de megbízhatóbb IoT-eszközöket!

Megkaptuk a HR-vitamint! (Dátum: 2017-11-15 14:36:00 Forrás: IT businnes)
Úgy kell a cégeknek a jó HR, mint az emberi szervezetnek a vitamin. Ez a vezérgondolat adta a novemberi NEXON konferencia címét; a rendezvény ezúttal két fő témára épült: az újgeneráció jelentette kihívások és a munkaerőhiány HR-es vonatkozásaira, valamint a GDPR-ra, folytatva a szeptemberi IT-Kikötő diskurzusát.

Feleslegessé teszi-e az internet a könyveket? (Dátum: 2017-11-15 12:00:00 Forrás: IT businnes)
Számtalan helyről hallani, hogy válságban van az olvasás kultúrája, a könyvek feleslegessé váltak. Marshall McLuhan már 50 évvel ezelőtt ezzel a negatív utópiával riogatott, amikor a Gutenberg-galaxis kihalását vizionálta. Napjainkban egyre kevésbé a könyvek az információ letéteményesei, azonban az olvasás – új média ide vagy oda – még őrzi a szerepét. Vajon válságban van az analóg könyvkultúra, vagy csak éppen digitalizálódik?

Egyedül nem megy a digitalizáció (Dátum: 2017-11-15 11:00:00 Forrás: IT businnes)
Hogyan lehet alig fél év alatt kiterjeszteni egy kínai székhelyű biciklikölcsönző szolgáltatást Szingapúrra, Sidney-re, Seattle-re és Oxfordra? És hogyan lehet 33 ezer virtuális gépet futtatni 8 ezer szerveren, miközben a kísérleteknél másodpercenként 1 petabájt adat keletkezik?

Új szerepkörben Sagyibó Viktor (Dátum: 2017-11-14 15:01:00 Forrás: IT businnes)
A Miniszterelnökség hatáskörébe tartozó KÖFOP-projektek végrehajtását koordináló miniszteri biztossá nevezték ki a Microsoft Hungary egykori kormányzati üzletág igazgatóját.

Budapesten gyorsítják fel az európai okosváros fejlesztéseket (Dátum: 2017-11-14 13:48:00 Forrás: IT businnes)
Felpörgeti az okosváros-fejlesztéseket a Deutsche Telekom, ezentúl a magyarországi központtal működő European Smart Solutions Center irányítja a smart city koncepcióval kapcsolatos tevékenységeket.

Miért választják a potenciális ügyfelek a konkurencia ajánlatát? (Dátum: 2017-11-14 12:00:00 Forrás: IT businnes)
Tapasztalataink szerint 10-ből 9 potenciális ügyfelet azért veszítenek el a cégek, mert nincs utókövetése a kiadott ajánlatoknak. Pedig nagyon egyszerű dologról van szó: ha kiadunk egy árajánlatot, hívjuk fel másnap az érdeklődőt, hogy megkapta-e, elolvasta-e és azt tartalmazza-e, amire ajánlatot kért! Jó tanácsok a MiniCRM-től.

Tippek a CRM sikeres bevezetéséhez (Dátum: 2017-11-14 10:00:00 Forrás: IT businnes)
Az ügyfélkapcsolat-menedzsment (CRM) rendszerek manapság már hazánkban sem ismeretlenek a kis- és középvállalkozások körében. Az ügyfelek igényeinek alapos ismerete és ezek gyors és szakszerű kielégítése (ha okosan vezetik be a rendszert) már rövid távon is növelni képes a bevételeinket. Az ügyfélközpontú stratégia ma már kötelező, a piacon mindenki megtalálhatja azt a technológiát, amire szüksége van. Igaz, mint minden új fejlesztésnek, ennek is vannak hátulütői.

Laikusokkal is megismerteti a technológiát a Blockchaineum konferenciája (Dátum: 2017-11-13 14:00:00 Forrás: IT businnes)
A pénzügyi szektor mellett az egészségügyben, a közműszolgáltatóknál vagy a logisztikában is óriási változásokat hozhat a blokklánc technológia – hangsúlyozta az ITBUSINESS-nek adott interjúban Czeglédi Tamás. A Blockchaineum konferencia szervezője beszélt arról is, hogy itthon mely területeken járnak élen a megoldás alkalmazásában.

Növekedésre hangolták az átalakulást (Dátum: 2017-11-13 12:23:00 Forrás: IT businnes)
Növelni kívánja részesedését a bővülő hazai ICT-piacon az Invitech Solutions. A vállalatcsoport év eleji tulajdonosváltása, illetve a csoport lakossági és kisvállalati üzletágának folyamatban lévő értékesítése a korábbinál is erősebb fókuszt és komoly többletforrásokat jelent a vállalat ambiciózus növekedési és akvizíciós terveihez. Ennek érdekében szervezeti struktúrájában és az ügyfelek kiszolgálásában is komoly fejlesztéseket kezdeményeztek.

Mezőgazdaság a digitalizáció küszöbén – túl (Dátum: 2017-11-13 12:00:00 Forrás: IT businnes)
A mezőgazdaságban sem csak elszenvedni akarjuk a digitalizációt, hanem hasznosítani annak lehetőségeit – hangzott el az ITBUSINESS által szervezett első IT-szüreten. Az első példák már biztatóak, de még sok nehézséget kell legyőzni.

Fordult a kocka (Dátum: 2017-11-12 12:00:00 Forrás: IT businnes)
Mondhatni, a pénz keresi a jó projekteket. Minden eddiginél jobban pezseg ugyanis a hazai startup-ökoszisztéma, tízmilliárdok várnak befektetésre. A nagy kérdés azonban az, hogy lesz-e elegendő, a tőkével rendelkezők számára is vonzó projekt.

Közigazgatás lean szemlélettel (Dátum: 2017-11-12 11:00:00 Forrás: IT businnes)
A Lechner Tudásközpont egységes elektronikus közműnyilvántartási rendszert fejlesztő csapata fél éve kezdte el bevezetni az agilis szoftverfejlesztési módszerek közé tartozó scrum metódust. A módszertan fényesen bevált: az országban elsőként született a közigazgatásban országos használatú szoftver a scrum segítségével.

Gondtalan szabadság (Dátum: 2017-11-11 16:00:00 Forrás: IT businnes)
A mobiltelefon az üzleti vezető egyik legfontosabb munkaeszköze. Ablak a világra, zsebben lapuló asszisztens, kommunikációs eszköz és még sok minden más is. Megérdemli, hogy a legjobb kiszolgálást kapja.

Versenyben a digitalizáció (Dátum: 2017-11-11 12:00:00 Forrás: IT businnes)
Javában tart a Digitális Jólét Program végrehajtása, megkezdődött a DJP 2.0 kidolgozása, és már feltűnt a láthatáron a DJP 3.0 is – a digitális gazdaság, társadalom és közigazgatás szinte valamennyi szelete, eddig elért eredménye, kijelölt vagy a közeljövőben kijelölendő feladata szóba került az idén nyolcadik alkalommal megrendezett Infotér konferencián.

Hatékony védelem az F5 Networks-től (Dátum: 2017-11-10 13:00:00 Forrás: IT businnes)
Komoly kihívás előtt állt a Teva, a vállalat készlet-rendelési rendszerének megújításakor olyan biztonsági megoldást keresett, amely gyorsan bevezethető, biztosítja a megfelelő védelmet és rugalmasságot. A cég végül az F5 Networks BIG-IP Application Security Manager rendszerét választotta, amelynek használatát egy szakértői közösség is támogatja.

Gyertek, csak gyertek, frissítések! (Dátum: 2017-11-10 12:00:00 Forrás: IT businnes)
Izgalmas dolgok történnek idén ősszel a számítástechnika világában. A Microsoft Őszi Alkotói Frissítése az eddig talán unalmasnak talált operációs rendszert szeretné újraformálni, platformfüggetlen és okos megoldásokkal, de a kevert valóság, vagyis a virtuális világok napi felhasználása is ebben a változatban jelenik meg plasztikusan. Ugyan csak jövőre jön, de az offline Office irodai csomagjuk is megújul, miközben a felhős változat is egyre okosodik.

Előttünk a digitális jövő (Dátum: 2017-11-10 10:00:00 Forrás: IT businnes)
Immár hatodik alkalommal rendezi meg a T-Systems Magyarország szokásos nagyszabású őszi konferenciáját és kiállítását, a Symposiumot. A több tekintetben is rendhagyó rendezvény témáinak középpontjában ezúttal a digitális jövő áll.

Helló, ICT Proposers’ Day! (Dátum: 2017-11-09 17:30:00 Forrás: IT businnes)
Önhűtő és -fűtő okosfásli, raktári leltárt végző drón, közösségi árammegosztó rendszerrel működő elektromos moped, navigáló és világító okoscsengő – idén Magyarország a házigazdája az Európai Unió egyik legnagyobb infokommunikációs rendezvényének, az ICT Proposers’ Day-nek, amelyen 22 hazai innováció mutatkozik be.

A mobil adatforgalom hatására is nőtt a Telekom árbevétele (Dátum: 2017-11-09 15:35:00 Forrás: IT businnes)
A Magyar Telekom pénzügyi jelentése szerint 8,8 százalékkal bővült a társaság bevétele, a rendszerintegráció, eszközértékesítés és mobil adatforgalom mellett az EU-s pályázatok pörgése is növelte a vállalat eredményeit.

Digitális írástudást mindenkinek! (Dátum: 2017-11-09 15:00:00 Forrás: IT businnes)
Kiadványaival, tevékenységével országos hatást ért el az informatika több területén is a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság (NJSZT). Alföldi István ügyvezető igazgató szerint a digitális írástudást mindenkinek alapkészség szinten kellene ismernie, ezen a téren nagyobb központi szerepvállalást szeretnének látni.

Ha majd kvantumszámítógép darálja az adatokat… (Dátum: 2017-11-09 12:00:00 Forrás: IT businnes)
Az önvezető autót, a mesterséges intelligenciát már nem a hagyományos, mai számítógép, hanem a még csak laboratóriumi körülmények között létező kvantumszámítógép elterjedése fejleszti tökélyre. Ha eddig nem tudta, mi a szuperpozíció és mire használható az összefonódás, cikkünkből megértheti.

Salesforce: A világ vezető CRM-rendszere Magyarországon is elérhető (Dátum: 2017-11-09 09:50:00 Forrás: IT businnes)
A hazai kkv-k és nagyvállalatok jelentős része lemaradásban van a marketing- és értékesítési rendszerek használatában. Azonban hiszünk abban, hogy Európa szívében is vannak olyan sikerorientált vállalatok, amelyek nyitottak a belső megújulásra, az új véleményekre, a távoli, külföldi vezérek karizmatikus szavaira.

Digitális Visegrád, avagy egy versenyképes, összetartó régió sikere (Dátum: 2017-11-08 17:03:00 Forrás: IT businnes)
A visegrádi országok közösen készülnek fel a digitális átalakulás kihívásaira. Az együttműködés versenyképes országokat, emelkedő gazdasági mutatókat és valamennyi állampolgár számára egyenlő esélyeket kínáló digitális társadalmat teremt – hangsúlyozzák az aláírók abban a nyilatkozatban, amelyet a V4-es magyar elnökség digitális és technológiai fókuszú, Vision4Tech rendezvényén fogadtak el, 2017. november 8-án, Budapesten.

Rekorddöntő hangulatban (Dátum: 2017-11-08 13:30:00 Forrás: IT businnes)
A Telekom egy megállapodással, a Yahoo újabb rekorddöntéssel, míg egy magyar startup a jogászok képzését támogató, önfejlesztő chatbottal hívta fel magára a figyelmet októberben. Toplistánkon szerepelnek a csúcsdöntő IT-cégek, és megemlékeztünk a kereskedelmi internetezés kezdeteiről is.

A digitális fejlődés szolgálatában (Dátum: 2017-11-08 12:00:00 Forrás: IT businnes)
Jövő év végére gyors internetet és wifit ígért a hazai iskoláknak Kara Ákos, és erről a programról, illetve a megvalósításáról bőven lehetett hallani a Soltész Attila vezette Infotér idei konferenciáján is. Éry Gábor az első magyarországi 5G-s demonstrációnak köszönhetően került be októberi toplistánkba, míg Carra Anita egy új márkastratégiát mutatott be. Sajnos, szomorú hír is érkezett októberben.

Kiderült, ki lesz a Vodafone új hazai vezére (Dátum: 2017-11-08 08:00:00 Forrás: IT businnes)
Máltáról érkezik a Vodafone Magyarország vezérigazgatója: Amanda Nelson jövő év január elsejétől tölti be új pozícióját.

Segítség, kiégtem – pedig alig múltam harminc! (Dátum: 2017-11-07 10:00:00 Forrás: IT businnes)
„Meg tudod csinálni. Kibírod. Jó(l) vagy. Nincs rossz sorod.” Segített már valakinek a kiégett menedzser főhősök filmben sokat hallott, tükör előtt mantrázott napi mondata? Nekem soha. Miért van az, hogy egy alapvetően sikeres, karriert, pénzt, adott esetben még párkapcsolatot is magáénak tudó menedzser boldogtalan lehet? Ráadásul fiatalon.

Az IT-fejlesztés a versenyképesség kulcsa (Dátum: 2017-11-07 06:00:00 Forrás: IT businnes)
A Waberer’s csoport Európa egyik legnagyobb fuvarozóvállalata. A cégcsoport vallja, informatikai rendszereinek folyamatos fejlesztése a vállalat versenyképességének egyik legmeghatározóbb tényezője. Az elmúlt hónapokban vezetéknélküli internethálózat került kialakításra és modernizálásra a vállalat több mint 10 ezer négyzetméternyi kiterjedésű raktár- és irodai területein. A projekt részleteibe Csöregi Levente, a cég informatikai igazgatója avatott be minket.

Beleállnak a versenybe (Dátum: 2017-11-07 06:00:00 Forrás: IT businnes)
A technológiai és piaci trendek alól az állami tulajdonú távközlési vállalatok sem tudják kivonni magukat. Az MVM NET Zrt. esetében pedig a menedzsment kifejezett igénye, hogy a versenypiacon is megméressék és sikeressé tegyék a társaságot.

Kategóriák

| Autó,Motor | Belföld | Bulvár | Egészség | Életmód | Ezotéria | Filmek, Mozi | Fotózás | Gaming,Játék | Gazdaság | Humor | Időjárás | Informatika | Külföld | Kultúra | Mobil | Receptek | Sport | Szórakozás | Tudomány | TV, Rádió | Utazás | Vegyes Hírek | Zene |

Mit kínál a friss hírek oldala?

Oldalunk a legfrissebb híreket kínálja önnek, közel 120 forrásból. A hírek kategóriánkénti rendezése és időrendben való megjelenítése megkönnyíti, átláthatóvá teszi Önnek a hírek folyamát. A mai hírekre kíváncsi? Az aktuális híreket keresi? Jó helyen jár, hírportálunkon minden kategóriából hozzájut a friss hírekhez. Javasolhat új hírforrást is, így kedvenc oldalának híreit is olvashatja. Regisztrált felhasználóként testreszabhatja az oldalt, így csak az Önnek megfelelő hírek jelennek meg. Nem kell több híroldalt végignéznie, hogy megtalálja azt a hírt, ami érdeli. Oldalunk a legfrisebb híek mellett eltárolja a régebbi íreket is, így arhívumként is szolgál. A hírkereső funkciónk segítségével megtalálhatja az ön álltal keresett hírt, csak adja meg a kulcsszót.