belépés
» Regisztráció » Elfelejtett jelszó
» Hír kereső: keresés

Gazdaság / GazdaságTV - az összes hír

Kategóriák

| Autó,Motor | Belföld | Bulvár | Egészség | Életmód | Ezotéria | Filmek, Mozi | Fotózás | Gaming,Játék | Gazdaság | Humor | Időjárás | Informatika | Külföld | Kultúra | Mobil | Receptek | Sport | Szórakozás | Tudomány | TV, Rádió | Utazás | Vegyes Hírek | Zene |
Jó hozam elérése érdekében érdemes a részvénypiac felé fordulni (Dátum: 2017-11-23 12:00:00 Forrás: GazdaságTV)

Fontos kérdés manapság, hogy milyen befektetési formán keresztül érhetünk el jó hozamot. A betét erre nem igazán alkalmas és a kötvények sem muzsikálnak túl jól. Érdemes a részvénypiac felé fordulni és a hozam mellett nem árt a fenntarthatóságot is vizsgálni az adott cég esetében

Lehet-e profitálni a Hálaadásból? (Dátum: 2017-11-23 08:46:00 Forrás: GazdaságTV)

Az Egyesült Államokban a Hálaadással kezdetét veszi az év végi vásárlási őrület, amely az éves kisker forgalom egynegyedét adja. A vásárlók egyre inkább az online áruházakra támaszkodnak, amely a részvénypiacon is eltérő mozgásokat eredményez.

Kevés bank áll készen a PSD2-re és a nyílt bankolásra, pedig közel a határidő (Dátum: 2017-11-22 14:30:00 Forrás: GazdaságTV)

A PSD2 elfogadása megnyitja az utat a nyílt bankolás felé, azáltal, hogy szabványosított hozzáférést biztosít az ügyféladatokhoz és a banki infrastruktúrához. A PWC kutatásából kiderült azonban, hogy kevés intézet áll készen a bevezetésre hazánkban és az EU-ban egyaránt.

Jók a számok, de így is az egyik legproblémásabb ágazat az építőipar (Dátum: 2017-11-22 09:00:00 Forrás: GazdaságTV)

Az építőipar az egyik legérdekesebb ágazat hazánkban, kívülről nézve nagyon stabilan növekszik, de a dolgok mögé pillantva nem minden fenékig tejfel. Egyrészt mint minden szektort, ezt is erősen sújtja a munkaerőhiány, másrészt pedig több a cégalapítás itt, mint a törlés.

Komoly bírságra számíthatnak, akik nem tartják be az új adatvédelmi törvényeket (Dátum: 2017-11-21 14:00:00 Forrás: GazdaságTV)

2018. május 25-től lesz hatályos az új adatvédelmi szabályozás, a GDPR. Ha valaki nem tesz eleget az előírásoknak, súlyos büntetésre számíthatnak. Magyarországon egy széleskörű felmérés szerint a cégek 25%-a nem rendelkezik adatkezelés előírással.

Mit is jelent pontosan és érdemes-e a Mikulás-ralira alapoznunk befektetésünket? (Dátum: 2017-11-21 08:44:00 Forrás: GazdaságTV)

Érdemes-e befektetési döntésünket a Mikulás-ralira alapozni? Beszállási pontnak jó lehet, de inkább használjunk egy jól felépített kereskedési stratégiát - mondta el Kiss Mónika, az Equilor Befektetési Zrt. vezető elemzője.

Kiderülhetnek az MNB szándékai az eheti kamatdöntő ülésen (Dátum: 2017-11-20 13:07:00 Forrás: GazdaságTV)

Nem sikerült Merkel pártjának megegyezni a zöldekkel a migrációs kvóták ügyében. Ha továbbra sem lesz konszenzus, akkor Merkel pozíciója is veszélybe kerülhet. Az eheti MNB ülés tartogathat némi meglepetést a hétre, képet kaphatunk a jegybank lazítási törekvéseiről.

Trendforduló az informatikai felsőoktatásban (Dátum: 2017-11-20 09:52:00 Forrás: GazdaságTV)

Ebben az évben robbanásszerűen emelkedett a felvett informatikus hallgatók száma, mondta el Laufer Tamás az IVSZ elnöke. Ez 10%-kal több hallgatót jelent az előző évhez képest, de még így is kb. 30 ezer informatikus hiányzik Magyarországon.

Jövő héten ül össze az MNB. Új monetáris eszközök jöhetnek (Dátum: 2017-11-17 16:30:00 Forrás: GazdaságTV)

A mostani kamatdöntő ülésen az OTP elemzői nem számítanak arra, hogy az MNB az alapkamaton változtatna. Ugyanakkor elképzelhető, hogy az ülésen fog bővebb információt adni a bevezetni kívánt új eszközről, mondta el Pellényi Gábor, az OTP Bank a vezető gazdasági szakértője.

Terjednek az elektromos autók, de ez még nem elég a benzinár csökkenéséhez (Dátum: 2017-11-17 12:15:00 Forrás: GazdaságTV)

Sokan várják az elektromos autók terjedésétől, hogy hatással lesz a benzinárra. Egyelőre nem történt még meg a várt csökkenés, de Papp Tibor, a Totalcar főszerkesztője szerint ennek épp a fordítottja a valószínűbb: a benzinár lesz a meghatározója az elektromos autók sikerének.

Merész lépésre szánta el magát a Duna House (Dátum: 2017-11-16 12:14:00 Forrás: GazdaságTV)

A napokban a Duna House hálózat megnyitotta weboldalát a magánszemély hirdetők számára, így a dh.hu a jövőben a hálózat kínálata mellett teljes értékű ingatlanhirdetési portállá válik. Elsőre úgy tűnhet, mintha konkurenciát csinált volna magának cég, de ők ezt máshogy látják.

Kritikus szinten a dollár, merre tart az árfolyam? (Dátum: 2017-11-16 09:00:00 Forrás: GazdaságTV)

Janet Yellen és James Bullard szavainak hatására jelentősebb dollár gyengülés indult a piacon, melynek köszönhetően fontos ellenállási szinthez ért a dollár az euróval szemben. Különösen fontos lesz a jegybank decemberi kamatdöntő ülése a dollár jövője szempontjából.

Nem árt az óvatosság, további esés jöhet a részvénypiacon (Dátum: 2017-11-15 11:42:00 Forrás: GazdaságTV)

Érdemes óvatosnak lenni a piacokon a következő napokban, a pozicionáltság alapján további esések alakulhatnak ki. Túl pozitívan látják a jövőt a befektetők, sokan emelkedést várnak, de ez a túlzott optimizmus rosszul is elsülhet.

Munkavállalói aktivitás: nem mind munka, ami annak látszik (Dátum: 2017-11-14 14:07:00 Forrás: GazdaságTV)

Nem elvárható, hogy a munkavállaló egész évben a teljes munkaidőben a topon legyen. Itt vannak egyéni változók, de azért bizonyos mintázatok is megfigyelhetők. A munkáltatónak ajánlatos ezeket figyelembe venni, a sűrűbb időszakban így viszont joggal kérhet nagyobb koncentrációt.

Theresa May gyors lemondása komoly esést hozhat a fontban (Dátum: 2017-11-14 09:00:00 Forrás: GazdaságTV)

A héten ismét a font árfolyamára figyelünk. Meginoghat két Brexit tárgyalásokat vezénylő személy pozíciója is és Theresa May mandátumának elvesztését is rebesgeti a sajtó - mondta el Kiss Mónika, az Equilor Befektetésin Zrt. vezető elemzője.

Az influencer véleményvezérek aranybányája a Youtube (2. rész) (Dátum: 2017-11-13 10:00:00 Forrás: GazdaságTV)

A felnövő, és évről évre nagyobb vásárlóerővel rendelkező réteg – a maga egészen új összetételű médiafogyasztási szokásaival – gyökeres változásokat eredményez majd a következő évek reklámköltéseinek összetételében. Szakértőkkel beszélhettünk a véleményvezérek monetizálásáról.

Betörtek az influencerek az amúgy is növekvő online reklámiparba (1. rész) (Dátum: 2017-11-13 09:00:00 Forrás: GazdaságTV)

Az új CANnual Report (Café Communications) szerint Magyarországon is tovább nő a közösségi média, és a nem hagyományos reklámmegoldások, köztük a tartalommarketing jelentősége. Nem véletlen, hogy egyre több márka ismeri fel az influencer marketing jelentőségét. Kielemeztük.

Miből lesz az Utazómajom? Így lesz a szenvedélyből üzleti vállalkozás (Dátum: 2017-11-10 16:00:00 Forrás: GazdaságTV)

Tóth Ákos, az Utazómajom alapítója, nem üzleti megfontolásból indította el oldalát, pusztán szenvedélyből. Elmondása szerint pont ez a sikerének a kulcsa: nem a pénz motiválta. Mára már 400 ezer követője van Facebookon. A múlt mellett a tervekről is mesélt nekünk.

Jöhet az osztalékemelés az OTP-nél? (Dátum: 2017-11-10 10:17:00 Forrás: GazdaságTV)

Az OTP erős, a várakozásoknál magasabb harmadik negyedéves eredményszámokat tett közzé. A Társaság a tervezett és megvalósított akvizíciók, az organikus növekedés függvényében az éves osztalék folyamatos növelésére is törekedni fog.

Még nincs minden jó hír beárazva a Richterbe (Dátum: 2017-11-09 13:00:00 Forrás: GazdaságTV)

Erős eredményeket tett közzé a Richter, különösen az üzemi eredményt és az adózott eredményt tekintve. A jelentés további pozitívuma, hogy az üzemi eredményhányad az első kilenc hónapos időszakban és a harmadik negyedévben is rendre meghaladta a menedzsment várakozását.

Erős eredmények ellenére nincs osztalékemelés az Mtel-nél (Dátum: 2017-11-09 11:13:00 Forrás: GazdaságTV)

A Magyar Telekom eredményei minden várakozást felülmúltak, ennek ellenére a Telekom nem emelte meg éves célkitűzéseit. A cég nagy valószínűséggel a közelgő frekvencia aukciókra tartalékol, valamint a DIGI érkezésével szorosabb piaci versenyre számít.

Jók a számok, ám a jövőbeli félelmek miatt elfáradt a Wizz árfolyama (Dátum: 2017-11-09 09:30:00 Forrás: GazdaságTV)

Erős negyedéves eredményeket közölt a Wizz Air légitársaság. Szinte minden mutató kedvező működési folyamatokat tükröz, ám az árfolyam szabadesésbe került a jövőbeli költségnövekedési félelmek miatt és a gyenge szektorális teljesítménynek köszönhetően.

Komoly kihívást jelent a XXI. század, ideje elkezdeni a felzárkózást! (Dátum: 2017-11-08 14:05:00 Forrás: GazdaságTV)

Idén is megrendezték Budapesten a HR Festet, ahol Oszkó Pétert kérdeztük, a magyar munkaerőpiac versenyképességéről. Meglátása szerint három nagy kihívást kell egyszerre kezelni, amelyre nincs más módszer, mint felzárkózni az oktatásban és a foglalkoztatásban a kor kihívásaihoz.

A mobiltelefon az új pénztárca: újabb nagy banknál fizethetünk mobillal (Dátum: 2017-11-07 11:32:00 Forrás: GazdaságTV)

November 2-től a bankkártya helyett elég egy erre alkalmas mobiltelefon a K&H ügyfeleinek, ha fizetni szeretnének, mert elindult a bank új digitális terméke: a K&H mobiltárca. A bank arra számít, hogy ennek segítségével a jövőben tovább növekszik a kártyás vásárlások száma.

Vihar előtti csend a bluechipek árfolyamában (Dátum: 2017-11-07 09:00:00 Forrás: GazdaságTV)

A magyar blue chipek jelentései a héten zárulnak, hiszen a Magyar Telekom, a Richter és az OTP is közzéteszi beszámolóját. Újabb lazító intézkedésekre vonatkozó utalásokat keresünk az MNB jegyzőkönyvében, a Fitch pedig pénteken mondhat ítéletet Magyarországról.

Stagnáló harmadik negyedéve lehetett az OTP Banknak (Dátum: 2017-11-06 13:00:00 Forrás: GazdaságTV)

A harmadik negyedév az OTP számára nagy valószínűséggel nem tartogatott túl nagy meglepetést, hasonló eredmény születhetett, mint legutóbb. A menedzsment várakozások tartogathatnak némi izgalmat, ami nagyobb árfolyammozgást is generálhat a részvényben.

Bemutatták az új Nissan Leafet, mely nyomokban önvezetést is tartalmaz (Dátum: 2017-11-06 09:00:00 Forrás: GazdaságTV)

Itthon is bemutatásra került az új Nissan Leaf, mely 40 kWh-s akkumulátorral és 378 km-es hatótávval rendelkezik. A propilot funkciók, melyek belekerültek az új szériába, főként az autópályákon hasznosak, bár az elektromos autók főterepei még mindig a városok.

Jelentős csökkenés lehetett az októberi inflációs számokban (Dátum: 2017-11-03 16:22:00 Forrás: GazdaságTV)

Tovább csökkenhetett a hazai infláció októberben, a szeptemberi 2,5%-os adat után most 2,1% is lehetett a fogyasztói árindex. A visszaesést főként a bázishatás indokolja és a feldolgozatlan élelmiszerekben is lehetett némi csökkenés - véli Dunai Gábor, az OTP elemzője.

40 000 pont fölött a BUX, lendületben a magyar tőkepiac (Dátum: 2017-11-03 13:30:00 Forrás: GazdaságTV)

Októberben is hozta a jó formáját a magyar piac, ezzel folytatta tovább a hosszú ideje töretlenül emelkedő szériát. Sándor Dávid, a KBC Equitas vezető elemzője szerint két számjegyű növekedést is láthatunk majd a hamarosan jelentő magyar Bluechip vállalatok negyedéves számaiban.

Nincs megállás: a BÉT forgalma és a BUX értéke egyre csak növekszik (Dátum: 2017-11-03 11:45:00 Forrás: GazdaságTV)

Nem lehet megingatni a magyar piac előremenetelét. Október során a BUX index meghaladta a 40 ezer pontos álomhatárt, miközben az OTP részvényeinek értéke majdnem 9%-kal lett magasabb. A forgalom is sokkal erősebb lett, mint szeptemberben, napi átlag 11,1 milliárd forintra rúgott.

A gyengébb teljesítmény ellenére teljesíthetőek a MOL éves céljai (Dátum: 2017-11-03 10:24:00 Forrás: GazdaságTV)

Csalódást keltettek a MOL harmadik negyedéves számai, a főbb eredménysorokon alulmúlták az elemzői várakozásokat. Ezért még nem érdemes temetni a 2017-es évet, egy szolidabb negyedik negyedévet követően teljesülhetnek a cég éves céljai.

Növekszik a kutató cégek alkalmazotti létszáma, csak az a fránya árbevétel... (Dátum: 2017-11-03 10:00:00 Forrás: GazdaságTV)

Bár az utóbbi néhány évben több száz milliárd forint támogatás jutott kutatás-fejlesztésre és innovációra Magyarországon, a fő profiljukként valamilyen kutatási tevékenységet megjelelő vállalkozások pénzügyi eredményeiben ennek nincs nyoma. AZ OPTEN Kft. megvizsgálta a szektort.

Akár 30%-kal is emelkedhet a kötelező biztosítás díja (Dátum: 2017-11-02 15:18:00 Forrás: GazdaságTV)

Ma hajnalban 13 biztosító tette közzé január 1-re ajánlott kötelező biztosítási díjait. A több mint egymillió autóst érintő kampányban 8 és 30% közötti átlagos drágulással számolhatunk. Ezzel várhatóan folytatódik az elmúlt évek díjemelkedési tendenciája.

Stabil növekedés jöhet az USA-ban a negyedik negyedévben (Dátum: 2017-11-02 12:00:00 Forrás: GazdaságTV)

A negyedik negyedév általában erős az Egyesült Államokban, főleg az ünnepi vásárlás miatt, melynek hatását már most láthatjuk. Ezt a jó teljesítményt fokozhatná a fehér ház egy esetleges adóreform bejelentésével. Az olaj kapcsán az e havi OPEC ülésre lesz érdemes figyelni.

Irány Marokkó - 2 közvetlen repülőjárat is indult az afrikai országba (Dátum: 2017-11-01 10:00:00 Forrás: GazdaságTV)

A Malév csődje óta nem volt közvetlen repülési lehetőség Marokkóba, de most 2 légitársaság is elindította járatát. A Ryanair gépével Marrákesbe, a Wizz Air járatával pedig Agadir tengerparti városába lehet Budapestről utazni. Akár évi 100 ezer főt is megmozgathat a lehetőség.

Világgá mennél munka helyett? Megoldható! Íme néhány tipp! (Dátum: 2017-10-31 14:47:00 Forrás: GazdaságTV)

Female Yeti 2015-ben húzott egy merészet: otthagyta munkahelyét, hogy azt csinálhassa, amit szeret: utazzon. Azóta hat kontinensen járt. Csábító gondolat, de hogyan lehet megvalósítani, finanszírozni mindezt? Megkérdeztük hát a tapasztalatairól, és adott is néhány jó tanácsot.

A folyamatosan emelkedő árfolyam miatt nem törhet világhatalomra bitcoin (Dátum: 2017-10-31 11:12:00 Forrás: GazdaságTV)

Rövid távon nem valószínű, hogy általános kereskedelmi világvalutaként tudunk tekinteni a bitcoinra, mondta el Pataki Gábor, a CoinBroker.hu alapítója. Véleménye szerint a folyamatos árfolyam emelkedés lehet ennek a gátja, hiszen komoly deflációs spirált indíthatna be.

A hét fókuszában a FED és az Apple (Dátum: 2017-10-31 08:50:00 Forrás: GazdaságTV)

Izgalmas hét előtt állunk, hiszen Donald Trump november 3-ig megnevezheti Janet Yellen utódját, ami egyúttal azt is jelzi, hogy az elnök asszonyt nagy valószínűséggel nem választják újra. Csütörtök éjjel az Apple teszi közzé negyedik üzleti negyedéves jelentését.

A héten kiderül végre, hogy ki lesz a FED elnöke (Dátum: 2017-10-30 12:45:00 Forrás: GazdaságTV)

A hét középpontjában a FED lesz, ugyan is Donald Trump amerikai elnök meg fogja nevezni a jegybank elnökét. Jerome Powell a legesélyesebb a posztra, ezt az opciót már árazza is a piac. Szintén a héten lesz a FED kamatdöntő ülése is, ahol nem számíthatunk lényeges lépésre.

Kiegészítésre szorult a gyógyszer-kassza is, idén eddig 28 milliárddal (Dátum: 2017-10-30 09:00:00 Forrás: GazdaságTV)

Az egészségbiztosítási alapban az idei költségvetésre tervezett gyógyszerkiadási támogatások - nominál értékben - a tíz-tizenkét évvel ezelőtti összeget tükrözik, mondta el Dózsa Csaba, egészség-közgazdász. 2017-re a terápiákra tervezett 247 milliárd forint már elfogyott.

Még mindig jelentős a bankbetétek részaránya a lakosság körében (Dátum: 2017-10-27 14:27:00 Forrás: GazdaságTV)

A jegybank adatai szerint a betétek még mindig jelentős, egyharmados részarányt képeznek a lakosság körében. Sokan tartják otthon készpénzben is a vagyonukat, kitéve ezzel több veszély faktornak. A lakossági állampapírok is viszonylag népszerűnek számítottak az elmúlt években.

Rég nem látott szinkronizációs fellendülés zajlik a világgazdaságban (Dátum: 2017-10-27 12:00:00 Forrás: GazdaságTV)

Megfigyelhető a világgazdaságban egy olyan trend, hogy minden nagyobb gazdasági régió szinkronban növekszik, amire régen volt példa. A gyorsuló fellendülés azonban egy alacsony inflációs környezetet eredményez, emiatt a jegybankok is visszafogott kamatpolitikát folytatnak.

Kedvezőbb hitelekről beszélt az MNB, a piac egylőre nem vette komolyan (Dátum: 2017-10-26 14:37:00 Forrás: GazdaságTV)

Enyhén meglepte a piacot a kedden megtartott MNB ülés. A jegybanki döntéshozók megpedzegették, hogy szeretnék a hozamgörbe hosszú végét is lejjebb látni. Ez a lépés csökkenheti a hosszabb kamatperiódusú hitelek kamatköltségeit. A piac nem reagált érdemben a közleményre egyelőre.

Powell és Yellen tűnik a legesélyesebbnek a FED elnöki posztjára (Dátum: 2017-10-26 13:00:00 Forrás: GazdaságTV)

Az elmúlt hetekben gőzerővel zajlott a FED potenciális elnökjelölt castingja. Három főre szűkült a posztra legesélyesebbnek tartottak listája: Janet Yellen jelenlegi elnökre, Jerome Powell FED kormányzóra és John Taylor közgazdászra. Jelenleg Powell a legesélyesebb a pozícióra.

A technikai kép egy nagyobb elmozdulásra mutat az euró/dollárban (Dátum: 2017-10-26 09:00:00 Forrás: GazdaságTV)

Ma délután tart kamatdöntő ülést az Európai Központi Bank, ahol bejelenthetik az európai eszközvásárlási program csökkentésének, illetve meghosszabbításának lépéseit. Az EUR/USD grafikonján a Bollinger-szalagok beszűkültek, ami azt jelzi, hogy nagyobb elmozdulás indulhat.

Továbbra is fukarabb az állam a versenyszféránál a bérek tekintetében (Dátum: 2017-10-25 11:14:00 Forrás: GazdaságTV)

2010 óta a versenyszférában a bérek 34%-al emelkedtek, míg az állami szektorokban 24%-os volt ez a szám. A kormány bérmegállapodást kötött több állami vállalattal, így ebben a szegmensben idén 13-14%-os emelés lehet, amely trend a jövő évben is folytatódni fog.

Versenyképességünk leggyengébb pontja a kormányzati kontraszelekció (Dátum: 2017-10-24 11:00:00 Forrás: GazdaságTV)

A Világgazdasági Fórum 2003 óta minden évben közzéteszi a világ országainak versenyképességi rangsorát. Idén a szervezet összesen 137 országot vizsgált. Magyarország kilenc helyet lépett előre a rangsorban a tavalyihoz képest, így a 28 tagú Eu 24. legversenyképesebb tagállama.

Kiégés ellen orvosság a pro bono tevékenység (Dátum: 2017-10-24 09:00:00 Forrás: GazdaságTV)

Az Allen & Overy budapesti irodájának vezető ügyvédje, Sahin-Tóth Balázs elnyerte a Nemzetközi Ügyvédi Kamara (International Bar Association, IBA) rangos „Pro Bono” díját, amelynek átadására az IBA éves konferenciájának keretében szervezett díjátadó reggelin került sor Sydneyben.

Leült a vihar, most csendesebb MNB ülés jöhet az előzőhöz képest (Dátum: 2017-10-20 16:30:00 Forrás: GazdaságTV)

A legutóbbi MNB kamatdöntő ülésen elég sok minden történt, de a mostanin nem várhatunk számottevő változást. Nagy Márton, MNB alelnök előre vetítette, hogy a forint erősödése esetén nem konvencionális monetáris politikai eszközök is szóba jöhetnek a jövőben.

Nem az euró bevezetése a legégetőbb kérdés a hazai gazdaságot illetően (Dátum: 2017-10-20 14:09:00 Forrás: GazdaságTV)

Samu János, a Concorde elemzési üzletág vezetője úgy véli, van pozitív hatása az euró bevezetésének, de nem ez az egyetlen út a fejlődéshez. A külföldi befektetéseket hazánkba a kiszámítható szabályozás, a jogbiztonság, a vállalkozásokat támogató intézményrendszer hozza el.

Kategóriák

| Autó,Motor | Belföld | Bulvár | Egészség | Életmód | Ezotéria | Filmek, Mozi | Fotózás | Gaming,Játék | Gazdaság | Humor | Időjárás | Informatika | Külföld | Kultúra | Mobil | Receptek | Sport | Szórakozás | Tudomány | TV, Rádió | Utazás | Vegyes Hírek | Zene |

Mit kínál a friss hírek oldala?

Oldalunk a legfrissebb híreket kínálja önnek, közel 120 forrásból. A hírek kategóriánkénti rendezése és időrendben való megjelenítése megkönnyíti, átláthatóvá teszi Önnek a hírek folyamát. A mai hírekre kíváncsi? Az aktuális híreket keresi? Jó helyen jár, hírportálunkon minden kategóriából hozzájut a friss hírekhez. Javasolhat új hírforrást is, így kedvenc oldalának híreit is olvashatja. Regisztrált felhasználóként testreszabhatja az oldalt, így csak az Önnek megfelelő hírek jelennek meg. Nem kell több híroldalt végignéznie, hogy megtalálja azt a hírt, ami érdeli. Oldalunk a legfrisebb híek mellett eltárolja a régebbi íreket is, így arhívumként is szolgál. A hírkereső funkciónk segítségével megtalálhatja az ön álltal keresett hírt, csak adja meg a kulcsszót.